Even voorstellen

Enthousiast en deskundig <lees verder>

Trainer, Docent en Coach

Inspireren en kennis overdragen <lees verder>

Pedagogisch adviseur

De pedagogisch kwaliteit is de kern <lees verder>

Publicaties

blogs, recensies, artikelen <lees verder>


Ervaringen en referenties


Evaluatie TINK training:
  Referentie

RuifrokGreet


Voormalig operationeel manager Villa Petit Paradis / manager Pedagogiek en Kwaliteit

 

Christine ten Kate heeft 4 jaar onder mijn leiding gewerkt als Coordinator Pedagogiek en BPV bij Stichting Speelwerk Kinderopvang te Meppel.

De functie van coordinator Pedagogiek is binnen Speelwerk ca. 7 jaar niet meer vervuld geweest, totdat Christine deze functie kreeg aangeboden. Vanaf dag 1 heb ik de samenwerking met Christine als zeer prettig ervaren. Zij heeft heel veel kennis van zaken en heeft in die vier jaar als een ware pionier de gehele organisatie weer moeten doordringen van het feit dat pedagogische kennnis niet zo maar een vanzelfsprekend feit is, maar dat dat onderhouden moet worden op talrijke manieren.

Christine is een persoon die postitief en energiek in het leven staat. Vanuit dat talent en met haar vakkennis is het haar gelukt de vele weerstanden die zij op haar pad kreeg te pareren, met als eindresultaat een prachtig beschreven pedagogisch beleid, heldere pedagogische werkplannen en bovenal pedagogisch medewerkers, coordinatoren van vestigingen en operationeel managers die haar wisten te waarderen.

Binnen deze functie heeft zij cursusmateriaal ontwikkeld, VVE-thema's volledig uitgewerkt voor de pedagogisch medewerkers, als VIB – coach medewerkers nog meer toegerust in hun vakgebied.

Daarnaast heeft Christine vaak een bijdrage geleverd aan externe landelijke projecten waar pedagogische kennis bij kwam kijken. In een adviserende en participerende rol heeft zij dat met veel toewijding gedaan. Bijvoorbeeld in het netwerk pedagogiek Kindwijzer.

 


 

Deelnemer Bootcamp Kinderopvang:

 

Christine ten Kate heeft haar lezing bijzonder leuk gebracht! De nodige humor en het allerdaagse herkenbare weet ze mooi onder woorden te brengen. Een fantastische vrouw!

 

Referentie

Elly Singer

 

 
Senior onderzoeker; voorheen verbonden aan UU en UvA

 

Omschrijving van Christine:

Creatief, betrokken, betrouwbaar en uitstekend inzicht in sociale relaties en interacties tussen kinderen onderling en kinderen en hun opvoeders.

  

Referentie

Fida Teekens Schuurman
Christine had intrinsieke motivatie om de lessen vooraf goed voor te bereiden. Wilde de Ins en outs weten van de te behandelen stof. Het klassemanagement had Christine goed voor elkaar.De lessen verliepen volgens voorbereiding. De studenten waren zeer tevreden na de lessen en gaven zelf aan dat ze echt geleerd hadden. Dat is goede feedback van studenten naar een docent toe.

 


 

Deelnemer Bootcamp kinderopvang:

 

De lezing van C. Ten Kate was heel leerzaam! Dit omdat ze alles heel duidelijk heeft uitgelegd, goeie tips gaf en veel aandacht heeft besteed aan vragen en discussiepunten.

 

 

                                                                                                        

 

snel zoeken